ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 30
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 00:00

LET'S DO IT ALONISSOS!!! 2014

Αναρτήθηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάμε να Καθαρίσουμε την Ελλάδα μέσα σε μία μέρα!

LetsDoItGreece!


 ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Δείτε την αφίσα μας!!! pdfAFISSA_2014_1.pdf


Φέτος, για τρίτη συνεχή φορά, φιλοξενούμε στη χώρα μας τη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια ‘’Let’s Do It’’.

Το «Let’s Do It World», ως κίνημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία και πήρε στη συνέχεια διεθνείς διαστάσεις. Σήμερα, αποτελεί  τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, με συμμετοχή 96 χωρών και 7 εκατομμύρια εθελοντών. Πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, συμμετέχουν στην καμπάνια καθαρίζοντας τις πόλεις τους, τις γειτονιές τους, τα πάρκα τους, τα δάση τους, τις παραλίες τους, περνώντας μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης και προστασίας, για το φυσικό και αστικό περιβάλλον.

Στη χώρα μας, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ‘’ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ’’ έχουν ήδη αρχίσει οι ετοιμασίες για το 2014, προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή, και έχει οριστεί η ημερομηνία της Πανελλαδικής δράσης, για την Κυριακή, 6 Απριλίου 2014.

Βασικός σκοπός είναι να ενεργοποιηθούμε πολίτες και φορείς σε ολόκληρη την Ελλάδα και να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο ημέρα.

 

Η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας είναι www.letsdoitgreece.org, μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για τη μεγάλη εθελοντική κινητοποίηση.

 

Στη δράση αυτή συμμετέχει ενεργά για πρώτη φορά ο Δήμος Αλοννήσου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους, τα σχολεία και τους πολίτες.

 

Δήλωση συμμετοχής: 24243-50216 (Δήμος Αλοννήσου)

 

Ας αναδείξουμε την καλή και δημιουργική πλευρά της Ελλάδας!!!

 

Διαβάστηκε 1838 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 14:04
Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ LET'S DO IT ALONISSOS!!! 2014